Skip to main content

Keyboard

Hvad er historien bag keyboardet
Keyboardet er klaverets elektroniske lillebror. Det er svært at finde et stykke musik i genrene pop, hip/hop, RnB og elektronisk musik, hvor der ikke er lyde fra et keyboard med, og nogle gange kan et helt pop-nummer faktisk være indspillet udelukkende på et keyboard!

Hvor gammel skal man være for at begynde til keyboard:
Fra 8 år

Hvordan er undervisningen til keyboard?
Den grundlæggende nodelære og musiske teori, er det samme for klaver og keyboard, men til keyboard er der et ekstra lag, da valget af lyde er vigtigt. Keyboardet er derfor en god indgangsvinkel, hvis man vil lave elektronisk musik med sin computer.
Til keyboard-undervisningen vil fokus derfor ligge på at lære grundlæggende klaverteknik ved at spille klaverstykker, lære grundlæggende nodelære og musikteori, lære at analysere musik og arbejde med lyddesign.

Et fedt stykke musik med fokus på keyboard (youtube video): 

Flere muligheder:
Du har også mulighed for at vælge "Klaver" eller "Klaver og musikproduktion", som giver mulighed for at lære at spille klaver eller lære at bruge dine klaverfærdigheder til at producere musik på din computer. Hvis du er interesseret i dette, kan du læse mere om det under "Klaver" og "Klaver og musikproduktion" som du finder under "Instrument og sang".

Vælg

Tilmeld
Keyboard
Priser sæson 2022/2023

Individuel (1 pers.)
25 min. pr. lektion
1.118 kr.
Duo-hold (2 pers.)
30 min. pr. lektion
765 kr.
Basis-hold (3-5 pers.)
40 min. pr. lektion
599 kr.
Administrationsgebyr årligt
100 kr.

Mere musik til samme pris
Er du vild med musik og har du lyst til at spille og synge sammen med andre? Går du til et instrument/sang (individuel/duo-hold/basis-hold) er du velkommen på vores ekstra tilbud - bl.a. kor og sammenspil. Læs mere her.

Mere individuel tid
Ønsker du mere tid til din undervisning kan du tilkøbe 10 min. ekstra. Her tilmelder du dig.

Alle priser er opgivet pr. rate. Der er 4 rater på et år.
Back to top