Skip to main content

Elguitar

Hvad er historien bag el-guitaren, hvilken slags instrument er el-guitaren:
Guitaren er et strengeinstrument med 6 strenge, der har rødder helt tilbage til 2500 f. kr. Guitaren blev elektrisk forstærket første gang i 1930'erne. Man spiller på guitaren med højre hånds fingre eller med et plekter, mens man griber tonerne med venstre hånds fingre på gribebrættet.
Guitaren kan enten bruges sammen med andre, eller man kan spille for sig selv. Den er rigtig velegnet til sammenspil, fordi man både kan spille melodi og akkorder på den. Som guitarist kan du både være i baggrunden og backe de andre op – eller du kan være i front og spille guitarsolo.

Hvor gammel skal man være for at begynde til el-guitar:
Fra 8 år

Hvordan er undervisningen til guitar?
Du lærer at spille både melodier og akkorder, efter noder, tabulator eller på øret. Nogle af de måder man kan spille guitar på er: Melodispil, akkorder, fingerspil, power akkorder, skalaer og improvisation, hvor man lærer at skabe sine egne soloer.
Undervisningen tilrettelægges, så den passer lige netop til dig og dit niveau. Musikken kan være gammel eller ny og vi bruger Youtube, Spotify eller andre medier. Du har selv mulighed for at komme med forslag til den musik vi skal spille. Guitaren har været populær i mere end 500 år, så der er nok at vælge imellem!
Du bør selv have en guitar, så du kan øve hjemme.
 
Et dejligt stykke guitarmusik:

Sammenspil:
Du kan fx spille i band til sammenspil,  eller spille sammen med andre instrumentalelever. 

Vælg

Tilmeld
Elguitar
Priser sæson 2022/2023

Individuel (1 pers.)
25 min. pr. lektion
1.118 kr.
Duo-hold (2 pers.)
30 min. pr. lektion
765 kr.
Basis-hold (3-5 pers.)
40 min. pr. lektion
599 kr.
Administrationsgebyr årligt
100 kr.

Mere musik til samme pris
Er du vild med musik og har du lyst til at spille og synge sammen med andre? Går du til et instrument/sang (individuel/duo-hold/basis-hold) er du velkommen på vores ekstra tilbud - bl.a. kor og sammenspil. Læs mere her.

Mere individuel tid
Ønsker du mere tid til din undervisning kan du tilkøbe 10 min. ekstra. Her tilmelder du dig.

Alle priser er opgivet pr. rate. Der er 4 rater på et år.
Back to top