Skip to main content

Fakta

Det er gratis

Det er på institutionen..

Sangglad

Sangglad er et 3-årigt forløb for daginstitutioner, som vil give sangen en helt central plads i børnenes dagligdag - fordi sang er en vej til gode og kreative børneliv.

Sangglad er udviklet af Sangens Hus i samarbejde med sangkonsulenter og pædagoger med mange års erfaring fra arbejde med børn og sang.

Når en institution i Favrskov Kommune bliver en del af Sangglad, tilknyttes der en sangkonsulent fra Favrskov Musikskole, der følger institutionen i alle 3 år. Sangkonsulenten kommer ud til institutionen i perioder, der fastlægges sammen med leder og personale, og klæder personalet på til at varetage de sangfaglige aktiviteter. Der sættes gang i en proces, hvor hele institutionen arbejder sammen om at etablere en fælles sangkultur.

 

Certificering

I løbet af den 3-årige periode certificeres institutionen som en Sangglad institution. Det sker typisk ved en sangfest, hvor børn, personale og forældre er med til at fejre sangen og sangkulturen.

I Favrskov Kommune er der én Sangglad institution – Grævlingehulen i Hammel.

Vil du vide mere omkring Sangglad enten som personale eller forælder er du velkommen til at kontakte musikskolen eller læse mere på websitet for Sangglad.

Back to top