Skip to main content Skip to footer

Find den undervisning, du er interesseret i

Her kan du skrive dig på venteliste til lige netop det fag, du ønsker - så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Keyboard

Keyboardet er klaverets elektroniske lillebror. Det er svært at finde et stykke musik i genrene pop, hip/hop, RnB og elektronisk musik, hvor der ikke er lyde fra et keyboard med.

Tilmeld dig (helt uforpligtende) i bunden af siden, hvis du gerne vil høre mere - så kontakter vi dig, når vi har et relevant tilbud til dig.


Hvor gammel skal man være for at begynde til keyboard?
Du kan begynde, når du er cirka8 år.

Hvordan er undervisningen til keyboard?
Den grundlæggende nodelære og musiske teori, er det samme for klaver og keyboard, men til keyboard er der et ekstra lag, da valget af lyde er vigtigt. Keyboardet er derfor en god indgangsvinkel, hvis man vil lave elektronisk musik med sin computer.
Til keyboard-undervisningen vil fokus derfor ligge på at lære grundlæggende klaverteknik ved at spille klaverstykker, lære grundlæggende nodelære og musikteori, lære at analysere musik og arbejde med lyddesign.

Typer af hold
Du kan vælge mellem individuel undervisning eller undervisning på et duo- eller basishold. Individuel undervisning er 25 minutter om ugen. Her tilrettelægger din lærer undervisningen, så den passer præcis til dig.

Vælger du undervisning på hold, er I 2 elever i 30 minutter eller 3-5 elever i 40 minutter pr. uge. Her arbejder I ofte med samme stof, og alle lærer at lytte til hinanden. Når vi skal sammensætte et hold kigger vi på alder og niveau. Det vil sige, at vi kan oprette duo- eller basishold, når det er muligt at finde en anden elev, der passer med hensyn til alder og niveau.

Flere muligheder
Du har også mulighed for at vælge "Klaver" eller "Klaver og musikproduktion", som giver mulighed for at lære at spille klaver eller lære at bruge dine klaverfærdigheder til at producere musik på din computer. Hvis du er interesseret i dette, kan du læse mere om det under "Klaver" og "Klaver og musikproduktion", som du finder under "Instrument og sang".