Skip to main content Skip to footer

Elbas, saxofon, sang, tværfløjte

 – Det og meget mere, kan du lære at spille ved os. Se, hvad vi tilbyder herunder.

Basun/trombone

Basunen er et alsidigt instrument. Så lige meget om du gerne vil spille jazz, rock eller klassisk, kan basunen være noget for dig.

Tilmeld dig (helt uforpligtende) i bunden af siden, hvis du gerne vil høre mere - så kontakter vi dig, når vi har et relevant tilbud til dig.

Hvor gammel skal man være for at begynde til trækbasun?
De fleste starter når de er 9-10 år gamle, men du kan også godt starte før, da der også findes mindre basuner.

Hvordan er undervisningen til Basun/trombone?
Først og fremmest lærer du at få lyd ud af instrumentet, og derefter begynder du at lære flere og flere toner, så man kan spille forskellige små melodier. Undervisningen tilrettelægges, så den passer lige netop til dig og dit niveau. Du vil komme til at stifte bekendtskab med musikkens verden på mange måder – det kan f.eks. være gennem rytmetræning, sammenspil, musikforståelse eller ved at skabe din egen musik. 

Forskellige typer hold
Du kan vælge mellem individuel undervisning eller undervisning på et duo- eller basishold. Individuel undervisning er 25 min. om ugen. Her tilrettelægger din lærer undervisningen, så den passer præcis til dig.
Vælger du undervisning på hold, er I 2 elever i 30 minutter eller 3-5 elever i 40 minutter pr. uge. Her arbejder I ofte med samme stof, nogle gange hver for sig, og alle lærer at lytte til hinanden. Når vi skal sammensætte et hold, kigger vi på alder og niveau. Det vil sige, vi kan oprette duo- eller basishold, når det er muligt at finde en anden elev, der passer i alder og niveau.


Sammenspil:
Der oprettes gerne sammenspilsgrupper efter behov og niveau. Her kan du spille sammen med andre elever på skolen, som modtager undervisning i et andet instrument.
 
Der undervises desuden også i de andre dybe messinginstrumenter heraf althorn, bariton, euphonium og tuba.