Skip to main content Skip to footer

Prøvespil til FOKUS-linjen

Fokuslinjen er en Fordybelseslinje, som henvender sig til elever, der er ekstra interesserede i og nysgerrige på musikken i alle dens facetter.

Før vi starter på Fokuslinjen vil vi gerne lære eleverne lidt at kende, høre dem spile og fortælle om deres motivation for at gå på Fokus og deres interesse i musikken. Prøvespillet foregår i Sløjfen, Hadsten og varer ca. 10 minutter. Du må gerne forberede et stykke musik eller en sang af 2-3 minutters varighed*.

Til prøvespillet skal du dels spille/ synge lidt for at vi kan få en indtryk af det instrumentfaglige niveau. Men lige så vigtigt, vil vi gerne høre om din interesse for musikken og til at dele den med andre. Det væsentlige er, at du er klar til at være i et musikalsk fællesskab, udvide din horisont, med en naturlig nysgerrighed for at lege, eksperimentere og udvikle dig. Det handler om at få et bredere syn på den musikalske verden, via glæden ved at være fælles om noget!

Det er en god idé at tale med din lærer, hvis du gerne vil gå på FOKUS. Læreren kan bl.a. hjælpe med forberedelser til prøvespil. Når du har tilmeldt dig Fokus får du nærmere besked om tidspunkt for prøvespil.

*Der kan stilles akkompagnatør til rådighed på dagen, efter aftale.

Prøvespil til sæson 2024-2025 har endnu ikke fået en dato..