Skip to main content Skip to footer

Ukulele

Ukulelen også kaldt Hawaiiguitar. Den er blevet mere populær i den senere tid, og kan i dag høres i en del pop musik.

Tilmeld dig (helt uforpligtende) i bunden af siden, hvis du gerne vil høre mere - så kontakter vi dig, når vi har et relevant tilbud til dig.

Hvor gammel skal duvære for at begynde til ukulele?
Det er altid individuelt, hvornår man er klar til at starte. Men vi anbefaler, at du er omkring 6 år

Hvordan er undervisningen til ukulele?
Du lærer at spille akkorder og små melodier på ukulelen. Undervisningen tilrettelægges, så den passer lige netop til dig og dit niveau. Du vil komme til at stifte bekendtskab med musikkens verden på mange måder – det kan f.eks. være gennem rytmetræning, sammenspil, musikforståelse eller ved at skabe din egen musik.

Typer af hold
Du kan vælge mellem individuel undervisning eller undervisning på hold. Individuel undervisning er 25 min. om ugen. Her tilrettelægger din lærer undervisningen, så den passer præcis til dig.
Vælger du undervisning på hold, er I 2 elever i 30 minutter eller 3-5 elever i 40 minutter pr. uge. Her arbejder I ofte med samme stof, nogle gange hver for sig, og alle lærer at lytte til hinanden.

Når vi skal sammensætte et hold, kigger vi på alder og niveau. Det vil sige, vi kan oprette duo- eller basishold, når det er muligt at finde en anden elev, der passer i alder og niveau.

Et dejligt stykke musik med fokus på Ukulele: