Skip to main content Skip to footer

Elbas, saxofon, sang, tværfløjte

 – Det og meget mere, kan du lære at spille ved os. Se, hvad vi tilbyder herunder.

Keyboard

Hvad er historien bag keyboardet
Keyboardet er klaverets elektroniske lillebror. Det er svært at finde et stykke musik i genrene pop, hip/hop, RnB og elektronisk musik, hvor der ikke er lyde fra et keyboard med, og nogle gange kan et helt pop-nummer faktisk være indspillet udelukkende på et keyboard!

Hvor gammel skal man være for at begynde til keyboard:
Fra 8 år

Hvordan er undervisningen til keyboard?
Den grundlæggende nodelære og musiske teori, er det samme for klaver og keyboard, men til keyboard er der et ekstra lag, da valget af lyde er vigtigt. Keyboardet er derfor en god indgangsvinkel, hvis man vil lave elektronisk musik med sin computer.
Til keyboard-undervisningen vil fokus derfor ligge på at lære grundlæggende klaverteknik ved at spille klaverstykker, lære grundlæggende nodelære og musikteori, lære at analysere musik og arbejde med lyddesign.

Du kan vælge mellem individuel undervisning eller undervisning på et duo- eller basishold. Individuel undervisning er 25 min. om ugen. Her tilrettelægger din lærer undervisningen, så den passer præcis til dig.
Vælger du undervisning på hold, er I 2 elever i 30 minutter eller 3-5 elever i 40 minutter pr. uge. Her arbejder I ofte med samme stof, nogle gange hver for sig, og alle lærer at lytte til hinanden. Når vi skal sammensætte et hold kigger vi på alder og niveau. Dvs. vi kan oprette duo- eller basishold, når det er muligt at finde en anden elev, der passer m.h.t. alder og niveau.

Et fedt stykke musik med fokus på keyboard (youtube video): 

Flere muligheder:
Du har også mulighed for at vælge "Klaver" eller "Klaver og musikproduktion", som giver mulighed for at lære at spille klaver eller lære at bruge dine klaverfærdigheder til at producere musik på din computer. Hvis du er interesseret i dette, kan du læse mere om det under "Klaver" og "Klaver og musikproduktion" som du finder under "Instrument og sang".