Skip to main content

Cello

Hvad er historien bag celloen:
Celloen er et strygeinstrument ligesom violinen, bratschen og kontrabassen. Den har et toneomfang som ligger tæt på den menneskelige stemme, som gør at den både kan fungere som soloinstrument og orkesterinstrument i mange forskellige sammenhænge.

Hvor gammel skal man være for at begynde til cello:
Musikskolen har celloer i alle størrelser, hvilket betyder at man kan begynde at spille helt ned til 4 års alderen. For de yngste elever vil det ofte være en fordel, at én af forældrene overværer undervisningen, for at kunne hjælpe med hjemmearbejdet.

Hvordan er undervisningen i cello?
I undervisningen lærer du noder, rytmer og teknik, samtidig med at vi spiller den musik som du brænder for. Vi bruger bl.a. metoder som Suzuki og Colour Strings i starten og derefter blandet undervisningsmateriale, det der passer til dig og dit niveau. 

Du kan vælge mellem individuel undervisning eller undervisning på et duo- eller basishold. Individuel undervisning er 25 min. om ugen. Her tilrettelægger din lærer undervisningen, så den passer præcis til dig.
Vælger du undervisning på hold, er I 2 elever i 30 minutter eller 3-5 elever i 40 minutter pr. uge. Her arbejder I ofte med samme stof, nogle gange hver for sig, og alle lærer at lytte til hinanden. Når vi skal sammensætte et hold kigger vi på alder og niveau. Dvs. vi kan oprette duo- eller basishold, når det er muligt at finde en anden elev, der passer m.h.t. alder og niveau.

Et dejligt stykke musik med fokus på celloen:

Sammenspil:
Du kan spille sammen med andre elever i orkestret Favrskov Unplugged eller sammen med andre instrumentalelever.

Vælg

Tilmeld
Cello
Priser sæson 2023/2024

Individuel (1 pers.)
25 min. pr. lektion
1.160 kr.
Duo-hold (2 pers.)
30 min. pr. lektion
794 kr.
Basis-hold (3-5 pers.)
40 min. pr. lektion
621 kr.
Administrationsgebyr årligt
100 kr.

Lyst til endnu mere musik? 
Er du elev i musikskolen, fordi du modtager instrumentalundervisning (solo eller holdundervisning), kan du gratis være med i musikskolens Sound of Song, Multipercussion og Splash Percussion. Desuden får du 50 % rabat på vores band/sammenspilshold. Læs mere her.

Mere individuel tid
Ønsker du mere tid til din undervisning kan du tilkøbe 10 min. ekstra. Her tilmelder du dig.

Alle priser er opgivet pr. rate. Der er 4 rater på et år.

Back to top