Skip to main content Skip to footer

Sang

Hvad er historien bag sang: 
Sang er opstået i forhistorisk tid og kendes i alle tidsaldre og kulturer. Der findes mange forskellige genrer i sang. F.eks. pop, rock, opera, jazz og musical. 

Hvor gammel skal man være for at begynde:
Fra 8-9 år.

Hvordan er undervisningen til sang:
I sangundervisningen arbejder vi med fire elementer: Stemme, krop, teknik og musikalsk udtryk. Hvordan fungerer stemmen sammen med kroppen, og hvordan synger man sundt og flot, højt og dybt? Det og meget mere skal vi arbejde med via stemmetræning og kropsøvelser. Der tages hensyn til den enkelte elevs alder og niveau i valg af øvelser og sange. 

Du kan vælge mellem individuel undervisning eller undervisning på et duo- eller basishold. Individuel undervisning er 25 min. om ugen. Her tilrettelægger din lærer undervisningen, så den passer præcis til dig.
Vælger du undervisning på hold, er I 2 elever i 30 minutter eller 3-5 elever i 40 minutter pr. uge. Her arbejder I ofte med samme stof, nogle gange hver for sig, og alle lærer at lytte til hinanden. Når vi skal sammensætte et hold kigger vi på alder og niveau. Dvs. vi kan oprette duo- eller basishold, når det er muligt at finde en anden elev, der passer m.h.t. alder og niveau.

Et dejligt stykke musik med fokus på sangen: 

Sammenspil: 
Som sanger kan man tilmelde sig koret Sound of Song. Man kan også gå til sammenspil/band.